Onze missie

Wij dagen het bedrijfsleven uit om mee te bewegen met de razendsnel veranderende maatschappij en regelmatig elk bedrijfsproces onder de loep te nemen en deze mee te laten evolueren met de wensen van de markt. Dit altijd met 100% focus op haar menselijke kapitaal.

| Bedrijfsvisie

Waarom wij doen wat we doen:
Omdat we een droom hebben: namelijk het creëren van een wereld waarin de behoeften van de klanten de hoogste prioriteit hebben, gedurende het hele ritueel van de customer journey.

| Core Values

| Ervaring

Door onze expertise in te zetten als een blauwdruk voor nu en in de toekomst, creëren we extra waarde. Daar ligt onze kracht.

| Gezond

Een gezonde buitenkant begint met een gezonde binnenkant.

| Eerlijk

Wij praten met elkaar en niet over elkaar. Fouten maken is niet erg, maar ze verzwijgen wel.

| Innovatie

Wij geloven erin dat we de toekomst van de hospitality branche kunnen herschrijven door verkennend en disruptief te werk te gaan.

| Passie

We laten passie onze drijfveer zijn: “Doe het met passie, of doe het helemaal niet.

]

| Eigenzinnig

Hoewel we geloven dat het conventionele verwacht wordt, is het onconventionele onze standaard.

Z

| Vertrouwen

Het is jouw beslissing om ons te vertrouwen en het is onze plicht om jou te bewijzen dat dat een juiste beslissing was.

| Maak kennis met het team

Gastvrijheid zit in ons bloed.

Wij zijn innovators, game changers, Believers, maar wel bouwers. We zijn onderzoekend, onconventioneel, zetten alles op alles om de markt wakker te schudden. Waarom? Omdat we gepassioneerd zijn. Gedreven om de customer experience opnieuw op nummer één te krijgen.

 

Wij zijn Flow.

We beweren niet dat verandering gemakkelijk is, maar we geloven wel dat openstaan voor nieuwe ontwikkelingen een voorwaarde is om te slagen. Ga verandering niet uit de weg, om je vervolgens weer terug te trekken in je comfortzone. Omarm haar en bouw samen met ons aan jullie toekomst. Laten we samen de toekomst herschrijven. Covid heeft in 2020 de wereld drastisch verandert, thuis werken is het nieuwe toverwoord. Maar hoe dan…….?

 Vergeet nooit: “The comfortzone is already fully booked” …

 

“Do not ever go with the flow. Be the flow.”

Team

  • 2 CEO’s
  • 4 CFO’s
  • 7 General Managers
  • 3 Revenue Managers
  • 5 Pre-opening Managers
  • Accountmanagement
  • Helpdesk
  • 4 In house trainers

| Vacatures

Werken bij Flow?

Flow is een bedrijf dat grensverleggende en vernieuwende consultancy services en systemen levert aan het bedrijfsleven. Van Facility Management, hotellerie, zorg. Van het bouwen van een online university voor het vastleggen van ingewikkelde bedrijfsprocessen  tot een volledige”Cultural Onboarding” waarbij een bedrijf op weg wordt geholpen in het ” nieuwe werken”

Maar binnen Flow hebben wij ook een bijzondere expertise Van hoteliers, voor hoteliers. Met het oog op de toekomst.

Bij Flow zijn we meer dan elkaars collega: wij zijn een roedel wolven. Eén voor allen en allen voor één. Zodat jij je als individu in vertrouwen kunt ontplooien. Zodat je kunt ontdekken en je jezelf mag zijn. Eigenlijk wel het liefst een beetje eigenzinnig. Bij ons mag je fouten maken, zolang je er maar eerlijk over bent. Je mag grenzen verkennen, je creativiteit inzetten, met onverwachte ideeën komen. Graag zelfs. Onconventioneel, onderzoekend en vol passie, daar houden wij van. Want wij hebben samen maar één doel voor ogen. Of liever gezegd een droom: namelijk het creëren van een wereld waarin de behoeften van de hotelgasten de hoogste prioriteit hebben, gedurende het hele ritueel van reserveren tot uitchecken. Wij willen de toekomst van de hospitality branche herschrijven en zijn daarbij niet bang om buiten de gebaande paden te gaan en om bestaande situaties te ontwrichten.

Vind jij ook dat de hotellerie een boost kan gebruiken? En ben je er klaar voor om je aan te sluiten bij onze roedel?

Check dan onze huidige vacatures. Wij kijken ernaar uit om jou te ontmoeten!
Fulltime, Part time, Stage
Home Office
Geplaatst 2 jaren geleden

DO YOU WANT TO BE PART OF OUR PACK OF WOLVES? Our Pack Leader will give you some more information: Flow is a company that provides groundbreaking and innovative consulting services and systems to the ...

Fulltime, Part time, Stage
Home Office
Geplaatst 2 jaren geleden

We are currently in a situation where everything is getting digitised, and the personal touch is disappearing. As a Customer Success Specialist, you will find yourself at the core of our pack and will...

Fulltime, Part time, Stage
Home Office
Geplaatst 2 jaren geleden

DOES LEARNING HOW TO LEARN, IN WHICH WE EXPLORE OPPORTUNITIES TO CONNECT WITH EACH OTHER AS MUCH AS POSSIBLE APEAL TO YOU? At a time when we can no longer meet, and education is still in force, we are...